Zafira

         DK Lindvig   

 


Norske Skovkatte

Norwegian forest cats
CH Zafira Una Voce * PLFødt: 25-04-2016

EMS: n 09

(sort m/hvid)


Far: SE * Timada's Yoda

Mor: Ravel Una Voce * PL


GSD IV: N/N

PK-Def.: N/N

HCM: Normal (Aug. 2017)


Stamtavle


Zafira var længe ventet.

Faktisk havde jeg søgt i flere år efter en sort/hvid hunkat med det rette look og den rette stamtavle. Stor var min glæde, da jeg så Zafira hos Izabela og Rafał (Una Voce * PL). Jeg fulgte Zafiras udvikling, fra hun var nyfødt, til jeg kunne hente hende 5½ md. gammel.


Hun er en stor hunkat: lang krop, højbenet, kraftig bygget med en god tyngde på kroppen samt en lang hale. Hendes hoved er flot trekantet med lige sidelinjer og en lige profil. Som man kan se har hun også godt med tufser på sine ører.


Zafira er en kat, der fylder meget, men på den helt gode måde. Hun er meget snakkesalig og giver gerne sit besyv med i alle situationer. Hun er hurtig som en Ninja og utallige er de gange, hvor vi har været ved at snuble over hende. Hun elsker at sove sammen med os. Når hun er færdig med at trampe rundt på dynen, bokse løs på os, og har fået de nus hun hun ønsker, så vælter hun om. Ikke noget med at lægge sig stille ned ... næ, nej ... hun vælter om som var hun skudt med en bedøvende pil og vil helst ligge helt oppe i hovedet på mig.

Sådan er Zafira - mere af ALT - og vi elsker hende for det.


Tusind tak til Izabela og Rafał for jeres tillid og for denne skønne, sociale, vokale og psykisk meget robuste pige.

Copyright © DK Lindvig

All rights reserved